Kurser Våren 2023


BOKA DIN PLATS TILL:
mariamhc@gmail.com eller 070-5856166 eller via friskvårdsportal som ditt företag är anslutet till:  Wellnet, Epassi

NYHET! Zumba afroparty med Anna Bentfors

Start: Måndag 20/2  19.00-20.00
Pris: 1 399:- / 12 gånger

 Se hit alla afrodans älskare! Här kommer ett zumbapass proppfyllt med afrorytmer. Under en timmes pass svänger vi till både klassisk och modern afromusik från de senaste zumba mixar. Släpp loss och stampa till härliga trummor. Inga förkunskaper krävs, ta med dig bekväma gympaskor, vatten och ett glatt humör


Zumbatoning med Anna Bentfors

Start: Tisdag 14/2 19.00-20.00

Pris: 1599:- / 14 gånger

Zumba® Toning är till för dig som vill kombinera dansglädjen och konditionsträningen som Zumba® syftar till med inslag av lite styrketräning. Med speciella toning sticks (finns att låna gratis på Mjölby Hälsocenter) tränar du olika muskelgrupper, mest armar och bålen.

Vi börjar med första delen ren Zumba o sen över går passet i Zumba® Toning där Vi dansar till härlig latinsk musik samtidigt som vi använder Toning Sticks för extra muskelträning. Speciella Toning övningar vävs in i passet och ökar förbränningen rejält! Du får en ordentlig genomgång av hela kroppen!


Medicinsk yoga med Lena Söderström


Start: Onsdag 8/2 17.30-18.30
Pris: 1399:- / 12 gånger

Mediyoga är en lugn och djupverkande yogaform och ett fantastiskt redskap för att stärka hälsan.

Målet är att komma ner i varv, få en grundläggande balans i kropp och sinne. Höja energin, öka medvetenheten och förbättra rörlighet, hållning och kroppskännedom. Yogan påverkar kroppen på flera nivåer samtidigt.

Passet består av enkla, mjuka och igenkännande övningar/positioner varvat med vila, medveten andning, koncentrationsteknik, avslappning och meditation. Övningarna utförs mestadels sittande eller liggande.


Yin Yoga med Lena Söderström

 
Start: Onsdag 8/2 18.45-19.45
Pris: 1399:- / 12 gånger

Yin yoga är en återhämtande och terapeutisk yogatstil som handlar om att stilla kropp och sinne.

Här landar vi in i passiva vilsamma positioner med en lätt, mjuk stretch i stillhet och medveten närvaro. Varje position hålls i minst 3-5 minuter vilket ger oss tid att lugna sinnet och komma åt att släppa spänningar i kroppens fascia, bindväv. Stort fokus ligger på området runt höfter och ländrygg, där vi ofta lagrar båda fysiska såväl som emotionella spänningar.


Pilates med Hanna Karlsson


 Start: Torsdag 9/2 17.45-18.45
Pris: 1399:- / 12 gånger

Pilates är en träningsform där du tränar styrka, rörlighet och smidighet. Det är en skonsam träningsform som alla kan utöva i och med att övningarna går att skala ner. Träningen stärker de djupt liggande musklerna i kroppen och förbättrar balans, koordination och cirkulation. Du förbättrar även kroppshållningen och kroppsmedvetenheten.  

Zumba med Anna Bentfors


Start: Torsdag 16/2 19.00-20.00
Pris: 1599:- / 14 gånger

Vi kommer att avancera med nya rytmer och rörelser under våren! Kan du tänka dig att hålla i gång en hel timme och ändå vara lika full av energi genom hela passet, och först efteråt känna hur trött du är, men med ett leende på läpparna vill du nu bara gå på nästa pass! I Zumba® stärker du automatiskt lår, magmuskler och ländryggen, då du får röra på höfterna och till och med skaka rumpa! Eftersom träningen sker i ett högt tempo kommer din kondition även förbättras. På ett väl genomfört pass kan du förbränna 600 kcal. 


VÅRA GRYMMA INTRUKTÖRER